ADANA / CEYHAN - Güler Aral Anaokulu

May

Koruyucu Sağlık Hizmetleri kapsamında miniklerimize  doğru diş fırçalama gösterildi ve dişlerine daha iyi nasıl bakacakları konuşuldu.

Mrt

Geleneksel çocuk oyunlarından körebe ve parkur oyunları ile bahçede güzel havanın tadı çıkarıldı .

Mrt

Velilerimizin katılımıyla miniklerimiz Türk kahvesini tanıdı.

Şbt

Tiki İz Peşinde kitabı yazarı , değerli meslektaşımız Muhammed Aydın , çevrimiçi buluşma ile okulumuza konuk oldu. Eğlenceli anlar yaşandı.

Ara

Dilimizin Zengiklikleri projesi için MEB tarafından bellirlenen 365 Gün Öykü kitaplarını , aileler  çocuklara okuyarak projeye ve dilimize farkındalık oluşturulmasına destek sağladılar.

Ara

Ailelerin katılımı ile Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçe dil etkinliği gerçekleştirildi. 4/A sınıfı öğrencileri , öğrendikleri tekerlemeleri sınıfta aileleri ve arkadaşlarına okudular.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ