ADANA / CEYHAN - Güler Aral Anaokulu

Tarihçe

Okulumuzun yapımına Portakal Çiçeği Anaokulu adı planlamasıyla 2012 yılında başlanmış ve 2013 yılı Aralık ayında tamamlanarak geçici kabul işlemleri yapılmıştır. Valilik isim verme komisyonunda Hayırsever bir hemşehrimiz olan Güler ARAL 'ın adı verilerek değiştirilmek suretiyle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Güler Aral Anaokulu olarak Kurucu Müdürümüz Meral GÜLEÇ ile hizmete başlamıştır. Okulumuzda norm sayısına uygun olarak üç kadrolu, ücretli bir okulöncesi öğretmenimiz görev yapmaktadır. Kurucu müdürümüz Meral GÜLEÇ'İN 03.07.2014 tarihinde görevine başlaması ile birlikte     Okul bahçemizin peyzaj çalışmaları, donanımı, elektrik, su, internet bağlantısı gibi elzem ihtiyaçlar, kısa süre içerisinde tamamlanmıştır.   Çocukların rahat oynamaları için okul bahçesine, okul içerisine oyun parkları yapılmış ve  bahçe oyuncaklarıyla donatılması çalışmalarına başlanmıştır.

Yayın: 08.12.2014 - Güncelleme: 06.10.2022 11:44 - Görüntülenme: 1258

Etiketler :